středa 30. září 2015

4.TL výsledky

Dnes proběhl další mapový trénink ve Slatinicích, který připravil P.H. spolu s roznašeči Martinem a Jiřanem, a byl mimořádné náročný. O tom svědčí i časy v po doběhu. Terén byl dost členitý a mapa byla staršího data, takže spolu s lehce neprostupným lesem to byl skoro boj o holý život. 
Jednalo se o kombinovanou trať (pevné pořadí kontrol, volné pořadí kontrol, linie a k tomu prales pod horou Malý Kosíř. Někteří vynechávali kontroly nebo si trať upravili a také se málem 4 závodníci ztratili a do cíle se dostali až po stažení kontrol, uf.  
No myslím si, že to byla parádní příprava na sobotní bitvu v lese Království, kde vegetace bude taktéž mimořádně bujná ...:) . (4.HZP)
Takže výsledky:





Samozřejmě velký díky Zuzce a Jindrovi za startování a zapisování výsledků. Mám pocit, že někteří nám neukázali vyčítací lístek, takže nejsou ve výsledcích. Do celkového bodování ještě zvážíme, jestli tento trénink započítáme, protože vlivem obtížnosti se občas vytvořily skupinky, kde pak jeden mapoval a další se vezli. Každopádně to byl super trénink jak má být a extrémní zážitek. R

Žádné komentáře:

Okomentovat